The-slap-victoria-justice.jouwweb.nl
Home » victorious personage's

victorious personage's

Victorious Personage's

Hallo Allemaal,

Lees hier alle informatie over de Victorious Personage's.

Tori Vega

 

Tori stond altijd in de schaduw van haar oudere zus Trina, omdat zij altijd de ster van de familie was. Als Tori bij een optreden voor Trina moet invallen op het podium komt de directeur en vraagt hij Tori of ze op Hollywood Arts komt. Tori is een zeer goede zangeres, danseres en actrice, alleen weet ze dat zelf nog niet. André laat het lot bepalen van het publiek wat ze ervan vonden. Tori vind dit geweldig en zegt: 'Oké!'. In de eerste aflevering is gebleken dat Tori nog nooit één gaatje heeft gehad. In een aflevering wordt Tori Vega zwaar mishandeld door Jade. In een aflevering blijkt dat ze eerder op haar oude school (Sherwood) een vriendje had genaamd Daniel. In een aflevering is Daniel het vriendje van Cat. Dit vindt Tori niet leuk, ze is jaloers want ze voelt nog iets voor Daniel. Ze maakt er een complete ramp van en Cat slaat haar neus tot een kneusing.

 

 

Trina Vega

 

 

 

 

 

Trina is de oudere zus van Tori. Ze zat als eerste op de Hollywood Arts school en Tori moest altijd in haar schaduw staan. Ze vindt 1 dag verjaardag niet goed genoeg dus ze heeft een verjaarweek. Trina staat op de hoogste plaats van onbescheidenheid als een ster, maar ze staat helemaal onderaan als het gaat om talent. Ze denkt dat alles in de wereld allemaal om haar draait. Ze kan niet zingen en denkt van wel. Naast slecht zingen kan ze ook slecht acteren. Dat is gebleken in een aflevering toen zij optrad met een komische One Woman Show genaamd Trina!. Het is een raadsel hoe zij op Hollywood Arts is gekomen met haar slechte zang- en acteerkunsten. Dat komt alleen in conflict met hoe ze in haar rol opging toen ze auditie deed voor een toneelstuk samen met Robbie.

 

André Harris

 

 

André is Tori's 'bijna beste vriend' en een erg goede muzikant. André treedt graag op voor zijn vrienden, maar zodra het publiek groter wordt krijgt hij de zenuwen.

 

 

 

Jade West

 

 

 

 

 

Jade is de nogal jaloerse vriendin van Back. Jade haat Tori, omdat ze denkt dat zij Back in wil pikken. Maar toch vraagt ze Tori soms ook stiekem om raad.

 

 

Back Olivier

 

Beck is het vriendje van Jade. Hij is knap, grappig en lekker normaal. Hij lijkt bijna perfect. Beck is gek op Jade, maar als zij weer eens moeilijk doet tegen Tori, neemt hij het voor Tori op.

 

Cat Valentine

 

Cat is een goede vriendin van Tori en een echte drama queen. Als ze acteert doet ze vaak heel overdreven, maar eigenlijk kan ze super goed acteren.

 

 

Robbie Shapiro

 

 

Robbie is een beetje het buitenbeentje van de school. Hij kan slecht zijn gevoelens uiten en doet dit daarom via een buikspreekpop die hij altijd bij zich heeft. Beetje vreemd? Klopt. Maar hé, het werkt.